Selecteer taal

Wat is virtuele therapie?

Door Beacon Care Services • 26 april 2019

Omgaan met stress of veranderingen in het leven kan overweldigend zijn, maar het is gemakkelijker dan ooit om thuis hulp te krijgen. Beacon Care Services biedt een therapieoptie waarmee u dit kunt doen! Onze online oplossing biedt vertrouwelijke hulp en ondersteuning voor het omgaan met depressie, angst, stress of andere gedragsproblemen, evenals problemen met de balans tussen werk en privé, en echtelijke en gezinsproblemen.

Met telegezondheidsdiensten kunt u met een van onze erkende therapeuten spreken via beveiligde video op een tijdstip dat voor u werkt. U hoeft de deur niet uit en u vermijdt wachtkamers en het ongemak om naar een kantoor te gaan.

Vanaf elke plek in Texas en Georgia hebt u nu online toegang tot onze therapeut via beveiligde video op een tijdstip dat voor u werkt.